Pelancaran Jualan Perjiranan 8 Fasa 2 Bandar Dato’ Onn

๐—๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—— ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—–๐—”๐—ฅ ๐—๐—จ๐—”๐—Ÿ๐—”๐—ก ๐—›๐—”๐—ฅ๐—ง๐—”๐—ก๐—”๐—› ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—๐—œ๐—ฅ๐—”๐—ก๐—”๐—ก ๐Ÿด ๐—™๐—”๐—ฆ๐—” ๐Ÿฎ, ๐—•๐—”๐—ก๐——๐—”๐—ฅ ๐——๐—”๐—ง๐—ขโ€™ ๐—ข๐—ก๐—ก ๐—๐—ข๐—›๐—ข๐—ฅ ๐—•๐—”๐—›๐—ฅ๐—จ

JLand melancarkan 156-unit Rumah Teres 2 Tingkat (Freehold) fasa kedua Perjiranan 8 iaitu hartanah kediaman yang inovatif dan lestari terletak di lokasi strategik Bandar Datoโ€™ Onn, Johor Bahru pada 29 Januari 2023.

Pelancaran perjiranan ini juga merupakan pembangunan edisi ke-10 di Bandar Dato’ Onn; merangkumi tiga jenis kediaman yang terdiri daripada pelbagai rekabentuk dan saiz binaan iaitu jenis Areca 1 (20โ€™x70โ€), Canna 1 (24’x70′) & Canna 2 (24’x70′).

Majlis pelancaran itu telah disempurnakan oleh Encik Zamri bin Yusof, Pengarah Bertanggungjawab JLand. Pada majlis itu turut diserikan dengan tarian singa, bunga api dan Yee Sang iaitu hidangan tradisi masyarakat cina yang dilihat sebagai simbol kepada kemewahan, kekayaan, kebahagiaan dan kemakmuran.